Aloha
 

 Aloha.

 

Welkom. Je bent aangespoeld op de website van Studio Ananas. Gekke naam denk je misschien, stiekem is het dat ook een beetje. Maar ik hoop dat ie daarom beter bij je blijft hangen. En trouwens, de ananas staat bekend als de vrucht van de gastvrijheid en het genieten, laat dat nou precies onwijs goed bij m’n bedrijfje passen.

 
Eric de Munck

Creatief Baasje

+31 (0) 6 51 21 71 21

Want dat is Studio Ananas, mijn bedrijfje, mijn kindje. Nou ja, niet echt mijn kindje want dat is mijn zoon al, mijn zakelijke kindje dus. Ik ben trouwens Eric. Eric de Munck. Getrouwd met Silas en vader van Stach. Via Studio Ananas bouw ik websites. Een ruim en leeg begrip, maar nou eenmaal wel de essentie. Verenigingen, sportclubs, kleine winkeliers, maar ook beginnende zzp’ers, ik vind dat jullie allemaal recht hebben op een beeldschone website en ik draag daar graag een steentje aan bij.

 

Maar er is meer, want ook het managen van je content (op social media), het schrijven van knettergoede teksten, het ontwerpen van je logo of huisstijl en het creëren van toffe producties behoren tot mijn takenpakket.