De Schijf van Vijf.

De Schijf van Vijf.

Vijf jaar Studio Ananas. Of nou ja, eigenlijk smokkelen we een beetje. Het is vooral vijf jaar geleden dat ik me op een regenachtige ochtend inschreef bij de Kamer van Koophandel om ondernemer te worden. Crisp Media, dat was de naam waar we ooit mee beginnen zijn op die eerste augustus in 2012. Een beetje bouwen aan websites en wel zien waar het schip zou stranden.

Dat schip strandde bij Studio Ananas dus. In augustus 2015 doopten we ons om met als doel om fris en vooral fruitig opnieuw te beginnen. Volgens de mentaliteit van tropische eilanden: relaxed werken, maar wel topkwaliteit garanderen. Naast het bouwen van websites maakte ik via Studio Ananas inmiddels ook content voor social media van bedrijven en ontwierp ik hier en daar een kek logootje of huisstijl.

Vorig jaar besloot ik ook het schrijven onderdeel te maken van het portfolio. Via Schrijfstudio Ananas klim ik niet alleen in de pen om mijn eigen blogs te schrijven, maar ook om teksten te maken voor bedrijven. Daarnaast schrijf ik columns voor onder andere Fabmama en is het produceren van artikelen voor Veronica Superguide ook net aan ons takenpakket toegevoegd.

Begin 2017 volgde de totale onafhankelijkheid door ook mijn tv-werk niet meer in dienstverband te doen, maar mezelf ook via Studio Ananas in de laten huren als redacteur, samensteller, creative producer, of beeldredactie. RTL Boulevard en RTL Late Night bleven in mijn leven en inmiddels ben ik ook druk aan de slag (geweest) voor onder andere KPN Presenteert, NEWBE, RTL Productions en NPO 3FM.

En vandaag bestaat Studio Ananas dus vijf jaar. Een doodgewone dinsdag, dus niet iets om speciaal bij stil te staan. Behalve dat ik jullie wil bedanken. Niet alleen klanten, maar ook mijn man, familie en vrienden die me behalve altijd gesteund hebben, er ook voor gezorgd hebben dat ik in al die jaren zo heb kunnen groeien en geen dag zonder klussen gezeten heb. Dank! Maar echt!

O ja, iemand die jarig is zorgt voor cadeautjes en dus heb ik Studio Ananas voorzien van een nieuwe look. Een simpel blokje met vijf streepjes. Niet omdat we vijf jaar bestaan, maar elk streepje staat voor één van de expertises die we bedienen: media, webdesign, contentmanagement, creative en onze schrijfstudio. Proost! Ik drink vandaag een Pina Colada op jullie allemaal! Op naar de volgende 50 jaar.

Leave a Comment