Media

Media.Een Independent Media Professional. Dat ben ik. Klinkt goed hè? Independent Media Professional. Een hele mond vol zonder eigenlijk écht iets te zeggen. Hoewel, het omschrijft eigenlijk wel precies wie ik ben. Een kei in het werk dat ik doe, een professional dus. Op het gebied van media en ook nog eens voor mezelf, als freelancer. Het klopt dus gewoon als een bus!

Het moest er ooit van komen, televisie en ik zijn namelijk zo lang ik me kan herinneren met elkaar verbonden. Niet meteen hoor, maar toen op mijn zesde RTL 4 het levenslicht zag was ik wel echt verkocht. Daar moest en zou ik ooit komen te werken, dat was m’n ultieme droom.

Maar ja, dromen hebben en ze uit laten komen, dat is vaak nogal een dingetje. Ik was alleen één van de mensen waarbij dat wél gelukt is en zo komt het dat ik sinds 2004, toen nog als stagiair van de opleiding Journalistiek, bij de televisie werk. Via Barend & Van Dorp van RTL 4 mee naar Talpa en na de ondergang van die zender terug naar RTL 4 waar ik onder andere voor Idols, RTL Boulevard en RTL Late Night heb gewerkt als redacteur, verslaggever en samensteller.

In het jaar 2017 vierde ik mijn twaalf en een halfjarige jubileum in tv-land met het opzetten van mijn eigen business. Of nou ja, om mijn media-activiteiten aan het aanbod van Studio Ananas toe te voegen. Nog steeds met diezelfde kwaliteit die alleen kan ontstaan als je werk je volledige passie is, maar dan voor zoveel mogelijk verschillende tevreden klanten.

HIER DOEN WE HET VOOR: